Delimo z vami zgodbo nastanka spletne trgovine Punčke za punčke, ki nas je navdušila!

cojin ninja copy

IMG_0634 copySvet otroške igre, je lahko enostavno čaroben, očarljiv in predvsem iskren in še mnogo besed je, ko pomislim na igro otrok. Že sama, sedaj že mamica, se spomnim moje igre z dojenčkom, kako živi so te spomini in iz srca privoščim tudi hčerki, da ji spomini ostanejo tako živi, kot meni. Seveda so lahko otroci skromni, predvsem pa se navežejo na določeno igračo, ampak ko zagledaš dojenčke, tako resnične in tako lepe, se zaljubi čisto vsak, ki jih vidi. Materijalov in videz dojenčkov, se enostavno ne da primerjati z običajno ponudbo v trgovinah. Kot veste na strani delimo izkušnje in te največ štejejo, zato z veseljem delimo tudi zgodbo spletne trgovine www.punckezapuncke.si, ki nas je povsem očarala. Tako srčno in z veseljem delo, kot je delo gospe Suzane, ki je te čudovite punčke pripeljala v Slovenijo, se enostavno čuti. Resnično priporočam ogled cele ponudbe, ker se boste zaljubili in zelo težko izbrali ;). Naj bo darilo vašim otročkom, predvsem morda deklicam ;), takšno, ki se jim bo za vedno vtisnilo v spomin, podarite resnično veselje, ko otroček zagleda svojega novega prijatelja, z njim deli čustva, ima občutek, da ga nekdo potrebuje, krepi odgovornost in je enostavno ponosen nase in na svojega novega “dojenčka”.IMG_0652 copy

Delimo z vami zgodbo nastanka spletne trgovine Punčke za punčke, ki nas je navdušila:

Punčke so me začarale

Zgodilo se je po naključju. Na izletu po Španiji smo se ustavili tudi v mestecu Calella. Bil je večer, na ulicah se je trlo ljudi in namesto da bi spoznali kraj, smo morali predvsem paziti, da ne bi koga pohodili ali se vanj zaleteli. Naenkrat pa … kot bi nekdo začaral, se je pred nami prikazala osvetljena izložba trgovinice, polna čudovitih punčk. Takih še nisem videla. Kar obstala sem za trenutek in nič mi ni moglo preprečiti, da ne bi vstopila. Notri pa punčke z angelskimi obrazki, ena lepša od druge. In ena je seveda morala z mano domov. Izgovor sem našla v hipu – kupila sem si jo »v spomin« na Španijo. 😉
Punčko so ob povratku vsi občudovali. In kasneje sem na internetu ugotovila, da so to punčke, znane po vsem svetu – le pri nas ne – in povsod izjemno cenjene.
Vsako leto izide nova serija in vsaka punčka ima svoje ime. Izdelujejo jih prav v Španiji, so varne (v skladu s CE standardom), brez škodljivih ftalatov, in torej primerne za igro za male in otroke po srcu, pa tudi za zbirateljice.
Pomislila sem, da je treba to ponuditi tudi našim otročkom – in tako se je začelo.
Nastal je butik Punčke za punčke, v katerem najdete male in velike, mehke in vinilne (nekateri jim pravijo gumaste) punčke in dojenčke … Same take, ki začarajo.

Suzana iz Butika Punčke za punčke

www.punckezapuncke.si

pipo mantaracien nacidocojin ninjonica jaknaLula

noagoro