Objemi svoje življenje. Naredi korak. Bodi ti.

Obstaja več kot 200 različnih simbolov. Vsak od njih ima drugačno obliko in zaradi tega lastno vibracijo, svoje ime ali mantro, sestavljeno iz dveh besed.

Namen simbolov ni poskusiti vplivati na druge ljudi, ampak dvigniti našo vibracijo.

Njihova zloraba ni mogoča.

Vilinski simboli so izjemna energetska podpora, primerni so za vsakogar. Predhodno znanje in izkušnje niso potrebne, njihova zloraba pa ni mogoča. Z njimi predvsem vplivamo nase in spreminjamo svoje vibracije, posledično pa tudi spreminjamo vibracije vseh in vsega, kar je na kakršenkoli način povezano z nami.

Skozi meditacijo in s posebnimi tehnikami so bili oblikovani, da bi pomagali pri osebnih transformacijah in dvigovanju vibraciji planeta v 80. letih prejšnjega stoletja. So avtorsko zaščiteno delo.


“SPREMENI, PRITEGNI in OBDRŽI VSE KAR SI RESNIČNO ŽELIŠ”

Maya Peron

Vilinski simboli so ključi energij do vrednot, sposobnosti, veščin, talentov in moči, skritih globoko v nas. To so orodja, ki nam pomagajo delovati skladno z Zakonom privlačnosti. Naša povezava s temi simboli vpliva na naš osebni razvoj in duhovno rast.

Najpomembnejše je, da nam pomagajo pritegniti ljubezen, srečo, zaupanje, zdravje, denar, uspeh, harmonijo in druge življenjske vrednote, za katere si prizadevamo, da lahko dosežemo stanje obilja na vseh področjih. Vilinski simboli nam pomagajo, da postanemo bolj zavestni in bolj ustvarjalni.

Pomagajo nam ponovno vzpostaviti stik z našim notranjim jazom in našo vero v čarobnost vsakdanjega življenja.

So orodja, ki nam pomagajo, da se povežemo z energijo vesolja in aktivirajo naš lastni energijski sistem in nas pripeljejo točno tam, kjer bi morali biti.

Z vilinskimi simboli bomo dvignili našo vibracijo, našli pot do sebe, se povezali z našim višjim jazom in s tem dosegli vse, kar je v skladu z našim najvišjim namenom.

Obstaja preko 200 različnih simbolov. Vsak od njih ima drugačno obliko in posledično tudi lastno vibracijo in ime ali mantro, sestavljeno iz dveh besed. Namen vilinskih simbolov ni poskusiti vplivati na druge ljudi, ampak dvigniti našo vibracijo in se spremeniti. Njihova zloraba ni mogoča.

Skozi meditacijo in posebne tehnike, so ti simboli nastali v svoji materialni zemeljski obliki na izredno močnem energetskem področju, pri nas, v Sloveniji.

V ezoteričnem svetu je bilo že pred časom dognano, da je poleg človeškega področja veliko drugih področij, za katere so značilne različne oblike zavesti.

Starodavna ljudstva, ki so obiskala ta področja na različne načine in so bili posebej povezana z njimi (npr. Maji, Kelti), so si pomagali z različnimi simboli. Večina simbolov je bila v preteklosti izgubljena, v zadnjih desetletjih pa so se vračali k naši zavesti prek različnih kanalov. Ker ljudje začenjajo prepoznavati njihovo vrednost, postajajo vse bolj prepoznavni in pogosto uporabljani.

Po starodavni legendi, naj bi poleg angelov, naj bi tudi škratje igrali pomembno vlogo pri ustvarjanju planetov in univerzalnih vzporednih svetov. To so bila bitja izjemne modrosti, ki so razumela energijo in so imela sposobnost nadzora in usmerjanja energije in njenega toka. V zgodbah in mitih jih prepoznamo po velikih špičastih velikih ušesih in vitkih telesih, ostrih čutih in nenavadnih spretnostih in sposobnostih. Njihovo poreklo naj bi izhajalo iz ozvezdja Plejad, njihovo poslanstvo na planetu Zemlji pa je pomagalo pri njegovem razvoju. Njihovo največje darilo človeštvu so bili vilinski simboli – ključi energij, ki so nam bili dani, da bi nam pomagali obvladovati energijo, ki jo nosimo v sebi, da bi bolje usmerili našo pozornost in namen ter bolje razumeli sebe in vesolje.NE UPORABLJAJTE KOT NADOMESTILO ZA ZDRAVILA!

ŽELIM NAROČITI SVOJEGA

Vilinski simboli so mojstrovina

Na prvi pogled so vilinski simboli dokaj preprosti znaki, vendar ima vsak lok, vsaka točka in mesto svoj pomen. Sestavljeni so iz različnih komponent in vsaka ima svoj namen. Odprti loki, na primer, nabirajo energijo, zaprti pa jo varujejo, puščice pa ga usmerjajo.

Razmerja med gradniki dajejo vsakemu simbolu vibracijo, ki je enaka vibracijam tistih specifičnih vrednot, ki jih želimo privabiti v naše življenje. Ker vemo, da se energije v resonanci privlačijo in se energija v disonanci medsebojno zavrača, je enostavno razumeti, zakaj je sestava in vibracija simbola tako zelo pomembna. Vsak simbol ima svoje ime, ki je sestavljeno iz dveh besed (vsaka podobnost s katerimkoli zemeljsko nastalim jezikom je le naključje) in je pravzaprav mantra, s katero aktiviramo simbol in povečujemo njegovo moč.

Ko si rišete simbole je zelo pomembno, da jih narišete točno tako, kot so predstavljeni. Če izpustite piko ali lok ali celo puščico, fokus ne bo enak vibraciji, ki je namenjena simbolu.

Povezava s simboli vpliva na osebni razvoj in duhovno rast, najpomembnejše pa je, da pomagajo pritegniti ljubezen, srečo, samozavest, zdravje, denar, uspeh, harmonijo in druge življenjske vrednote za katere si prizadevamo, da jih dosežemo v želji vsesplošnega obilja. Simboli:
  • dvigujejo naše vibracijo
  • odstranjujejo energetske blokade
  • izboljšujejo komunikacijo in odnose
  • pritegnejo prave ljudi in prave situacije v naše življenje
  • napolnijo nas z energijo in nas podprejo pri doseganju naših ciljev
  • pripravijo nas, da bomo lahko začeli zavestno živeti tukaj in zdaj in ustvarjali svojo prihodnost
  • pomagajo nam magnetizirati idejo, da se lahko zavestno odpremo za našo izbrano energijo in jo zasidramo v materialni svet
  • delujejo na našem nezavednem, tako da um ne ovira njihovega delovanja
  • pomagajo nam obdržati fokus
Njihova energija deluje tudi kot laserski žarek: usmerja pozornost, energijo in svetlobo. Resonira z desno polovico možganov in jo krepi.

Sidra nam pomagajo, da se spomnimo občutkov in namenov, s katerimi smo jih uporabljali. Ponovno nas pripelje do prijetnih občutkov in ponovno usmeri našo pozornost v pravo smer. Simboli so lahko tudi darilo, s katerimi svojim bližnjim sporočimo kaj jim želimo in jih energijsko podrpemo na njihovi poti. Ne pozabimo najprej obdarovati sebe!

Ko spremenimo našo frekvenco, spreminjamo vse okoli nas in na ta način pomagamo dvigniti vibracijo tudi naše Zemlje.

Toliko tega, kar zaznavamo kot težava, je zgolj negativni miselni vzorec. Vilinski simboli so orodja za delo z energijo; kanalizirajo zakon privlačnosti, da nam pomagajo preusmeriti našo pozornost s težave na rešitve. Ne glede na to, katere simbole bi uporabili, bodo simboli premaknili jedro energije v naše zavedanje o sebi in povečali vsak vidik našega življenja na pozitiven izid.
attraction_symbols_attraction

Skozi čas so se ljudje začeli zavedati dejstva, da je nesmiselno iskati čustveno izobilje zunaj sebe. Zdravje, sreča, uspeh, ljubezen, obilje in varnost, vse te vrednote so skrite v nas in so nam na voljo takoj, ko se začnemo čustveno zavedati našega resničnega jaza.

Vibracija, moč volje in vera so gonilne sile za odločanje o kakovosti življenja, ki ga želimo živeti.

Aktivirati moramo svoj notranji jaz in ga uravnotežiti s tem, kar smo postali v tem življenju. To nam bo omogočilo, da prevladamo našo osredotočenost in nas usmerilo k tistemu, kar si želimo.

“Moč je v vas” je ena izmed najpogosteje citiranih izjav v zadnjih nekaj desetletjih in se je izkazala za resnično, vsakič. Moč pozitivnega razmišljanja in njena energija je splošno znana in večkrat dokazana. Zdravilci, duhovniki, guruji in učenjaki nas učijo, da je moč, ki jo uporabljamo za reševanje težav (bodisi čustvene, fizične ali materialne narave), na koncu v nas.

silhouette of handsome asian man praying.Stalni stres, pritisk in težave, s katerimi se srečuje vsaka oseba, pogosto ustvarijo blokado, ki se poslabša z občutki nemoči. Ljudje pogosto ne najdejo izhod iz svojih težav, zato se večkrat vračajo v isti začaran krog in negativne izkušnje se začnejo kopičiti.

Premik v zavesti s preusmeritvijo pozornosti na drugačen vzorec misli se lahko doseže z uporabo vilinskih simbolov, ki so ključi energij in oddajajo vibracije ljubezni, modrosti in svetlobe. Odprejo pot, da steče pozitivna energija; to nam pomaga, da smo v harmoniji z našo želeno vibracijo in s tem privabimo želene izkušnje v naše življenje.

Vilinski simboli nam pomagajo, da ostanemo usklajeni z našimi želenimi vibracijami. Prebudijo naše prirojene sposobnosti na zelo nežen in enostaven način in s tem aktivirajo naš potencial, da ustvarimo svoje življenje tako, kot si želimo.
Ko odklepajo našo energijo, učinkovito odstranijo vse ovire na naši poti. Naša povezava s simboli vpliva na osebni razvoj in duhovno rast, najpomembnejše pa je, da pomagajo pritegniti ljubezen, srečo, zaupanje, zdravje, denar, uspeh, harmonijo in druge življenjske vrednot h katerim stremimo k doseganju našega splošnega izobilja.

Vilinski simboli predstavljajo enega od načinov, da za vedno spremenite svoj pogled na svet in tako spremenite svoje življenje na bolje. Namenjeni so vsem tistim, ki razumejo ali želijo razumeti energijo, tistim, ki ničesar ne pustijo naključju, tistim, ki zavestno prevzamejo odgovornost za svoje življenje in aktivno oblikujejo svojo usodo. Vilinski simboli so lahko čudovito darilo saj obdarjeno osebo energijsko podpremo. Lahko jih uporabimo kot opomnike ali “sidra” (vsakdo, ki pozna nevro-jezikovno programiranje, bo natančno vedel, kaj mislimo), vendar pa jih lahko uporabimo tudi za intenzivno delo na sebi in doživljanje fenomenalnih prebojev in transformacij.

Simboli delujejo na različnih ravneh, na primer, simbol za ljubezen (AMAR NAT) lahko uporabimo, da prepoznamo našega življenjskega spremljevalca, izboljšamo svoje obstoječe odnose, izboljšamo komunikacijo z nekom, ki ga ljubimo, ali začnemo ljubiti sebe. Vsak simbol je lahko podprt tudi z energijo drugih simbolov.

Na primer; simbol za pritok denarja (AMALI DORE), ki ne poveča le dejanskega denarnega toka, temveč vpliva tudi na odpravo negativnih čustev (naših predsodkov in negativnih prepričanj), ki jih pogosto niti nismo zavedali, vendar bistveno vplivajo na naše finančno stanje .


ŽELIM NAROČITI SVOJEGA

Na voljo je ogromno simbolov med katerimi lahko izbirate. Vsak lahko najde enega zase; zdravje, uspeh, srečo itd.

Možnosti uporabe vilinskih simbolov so neskončne, najpomembnejše pa je, da se z uporabo teh simbolov počutimo dobro in da nas njihove vibracije privlačijo in zadovoljijo. Vsi imamo svoj »notranji vodnik«, ki nam pove, kaj je dobro za nas in kaj ne. Na nas je, da se naučimo slišati in delati po njem!
Vilinski simboli delujejo na fizičnem, astralnem, duševnem in duhovnem telesu, učijo nas, da živimo zavestno.

Zapomnite si “kar mislimo to manifestiramo”

Ko se odločimo za uporabo simbola kot podporo in rešitev pri določeni situaciji, moramo v prvi vrsti natančno opredeliti težavo in jasno izraziti svoja pričakovanja. Najboljši način za to je, da si vzamemo čas in dobro razmislimo, kajti to je zelo pomemben del – predstavljajte si, da imate tipkovnico v rokah in sedaj se bo to kar pišete (ali govorite) prikazalo na zaslonu. Oziroma kot deluje v dejanskem scenariju življenja – Vesolje je receptor naših vibracijskih vzorcev in bo delovalo s tem, kar mu dajemo. Čim bolj jasno in natančno tipkamo, hitrejši in specifičen bo rezultat.

Ljudje smo bitja svobodne volje, izbiramo svojo pot z namenom. Nihče naj se ne bi vmešaval v našo pot brez našega dovoljenja. Naša pot je naša in vedno dobimo tisto na kar se osredotočimo, da privabimo. Prav tako ne smemo pozabiti in moramo upoštevati, da je hvaležnost eden od temeljev obilja.

Hitrost delovanja vilinskih simbolov je odvisna od vaše trenutne energijske situacije, zlasti od resnosti vašega namena in škodljivih vzorcev preteklosti.

Če ste res pripravljeni na spremembe, se bodo zagotovo zgodili. Možno je , da je v primeru zelo škodljivih ukoreninjenih vzorcev potrebno nekaj več časa za dosego željenih rezultatov. Bodite vztrajni in delajte majhne a dosledne korake.
Obstaja več kot 200 simbolov in njihov namen je tudi v združevanju the simbolov, ker se medsebojno energijsko podpirajo. Pomembno je tudi vedeti, da lahko uporabite simbol z enakim pomenom za različne namene.

attraction_symbols_circle

Če želite, na primer, imeti srečen ljubezenski odnos, je ključni simbol seveda ljubezen. Potem, odvisno od situacije, dodamo še druge. Prvič, Amar Nat (ljubezen) se uporablja za naše dobro, v smislu, da krepimo svojo ljubezen do sebe.

Pogosto imamo rane iz preteklosti in da si pomagamo odpuščati ljudem, ki so nam poškodovali, uporabljamo simbol Urul Barol (odpuščanje). Zraven uporabimo simbol Elat Aeranat (zdravljenje) in Lig Ulai (nežnost), da se naše rane hitreje zacelijo. Ko se ta proces zaključi, smo pripravljeni na nov začetek in lahko uporabimo Ilur Danai (nov začetek).

Da bi se počutili privlačno in privabili pravega partnerja v naše življenje, uporabljamo simbol Aurum Bei (privlačnost). Da bi jasno vedeli, kaj želite in kaj je za vas najbolje, uporabite simbol Klira Bei (jasnost). Ko se z nekom začnete spoprijateljevati, uporabite simbol Tair Lahiri (lahkotnost). Energija (v vseh situacijah) teče bolj gladko, če smo sproščeni. Kasneje uporabite simbol Ke-Lin (komunikacija), saj se je izkazalo, da je dobra komunikacija ključnega pomena za vsak uspešen odnos. Dodajte še Peler Nim (čutnost) ter Hag Razal (odgovornost) in ko ste prepričani, da želite ostati s to osebo, ponovno uporabite Amar Nat (ljubezen) in Kaler Adali (sreča), da bo vaša sreča trajala večno.

Ni vam treba ves čas uporabljati vseh simbolov; po potrebi jih lahko preprosto izberete.

Enako je z denarjem. Natančneje določamo lastne želje in pričakovanja, bolje bomo lahko izbirali simbole in lažje in hitreje dosegli želeni cilj. Glavni symbol bo Amali Doare (pritekanje denarja), dodamo lahko tudi Tir Kairi (uspeh) in Magelan Ro (materializacija). Morda bo Katal Karan (ustvarjalnost) prišel prav, zato, da vam bo dobra ideja ali projekt prinesel denar. Seveda pride v upoštev tudi Kaler Adali (sreča), saj je kar nekaj ljudi zmagalo v igrah na srečo – osvojili so znesek, ki so ga nujno potrebovali.

Če je denarni tok odvisen od modre odločitve in je potrebna rešitev zapletene situacije, potem je energija, ki jo potrebujete, Ajram Pran (modrost). Za lažjo vizualizacijo se Amali Doare (pritok denarja) in Aleira Gana (Joy) lahko uporabita v meditaciji, da ponotranjimo veselje, ki ga doživljamo, ko prejemamo denar, ki ga trenutno želimo in potrebujemo. Obstaja veliko možnosti.

vilinski simboliKo ste izbrali simbol, ki ga potrebujete (ali vas je izbral sam), ga narišite (na papir, kamen, les). Lahko uporabite amulet z izbranim simbolom in ga imejte čim bližje svojemu telesu. Natančneje, v območju energije, ki obdaja vaše telo (Aura). Dajte ga v žep, torbico, denarnico, na delovno mizo in zvečer pod blazino, da bo učinkoviteje deloval v vaši podzavesti, ko boste spali. Ko spimo, tudi mnoge naše telesne funkcije spijo in zaradi tega energije v telesu lažje tečejo. Uporaba določenega simbola pomeni, da ste se zavestno odprli izbrani energiji. Vzemite amulet čim bolj pogosto v svoje roke in v svojem umu prosite za pomoč in verbalizirajte njegovo ime nekajkrat (simbolna mantra) in se osredotočite na to, kar želite.

Nič ni narobe, če uporabite več simbolov naenkrat, toda če želite z njimi delati zelo poudarjeno, uporabite največ pet naenkrat. Tako energija vaše pozornosti ne bo preveč razpršena.

ŽELIM NAROČITI SVOJEGA