Akcija!

ZELENA CVETKA

 65,99  54,97 z DDV

0 out of 5

OTROKU ZAGOTAVLJA IZJEMNO UDOBJE
Otroci lahko v njeni mehkobi uživajo dokler je mogoče, saj za uporabo Cvetke ne veljajo starostne omejitve niti omejitve glede teže. Zanimivo je, da želijo številni otroci njeno mehko družbo ohraniti tudi v otroški banjici. Slednje lahko ranijo otrokovo nežno kožo, saj so trde, plastične in robustne. Le zakaj bi otroka kopali v trdi plastični banjici in obremenjevali vaša kolena, hrbet in živce, če lahko svojega malčka ovijete v plišasto mehkobo srčkane Cvetke, ki bo otroku služila kot prijetno mehko naslonjalo?

PRIVOŠČITE SEBI IN SVOJEMU MALČKU LUKSUZNO UDOBJE, KI JO NUDI PUHASTA CVETKA

 

Vam je izdelek všeč onbi ga želeli deliti?

PRIKUPNA, PUHASTA IN SRČKANA

Atraktiven videz Cvetke bo navdušil vse bodoče mamice. Prav tako je odlična ideja za »baby shower« darilo, sploh če želite požeti val navdušenja na zabavi. V kolikor želite ovekovečiti otrokov razvoj in ohraniti lepe spomine na malčkovo otroštvo, je Cvetka odlična tudi za fotografske priložnosti in videe.

UPORABNA, UDOBNA IN UNIKATNA

Ker ustreza obliki in velikosti vsakega pomivalnega korita, je enostavna za uporabo. Natočite vodo preden jo položite v korito in dogodivščine se lahko pričnejo! Vaš malček bo med kopanjem užival v mehkobi Cvetke in tako izgubil strah pred vodo, vi pa boste pomirjeni in bolj sproščeni, saj boste imeli prosti obe roki za igro in nego otroka. Ko otrok blazino preraste, lahko Cvetka služi kot pripomoček za igro ali za sedenje na mehki podlagi.

ENOSTAVNA ZA ČIŠČENJE IN SHRANJEVANJE

Po uporabi Cvetko enostavno ožamete, z nje iztisnete odvečno vodo in jo operete v pralnem stroju. Lahko jo posušite v sušilnem stroju ali na zraku. Posebna zanka na spodnji strani Cvetke omogoča, da jo boste lahko obesili na sušilec perila. Zaradi kakovostnega materiala, ki omogoča hitro sušenje, bo Cvetka v le 10–15 minutah očiščena in posušena. Ker ne zasede veliko prostora, jo boste lahko shranili kamorkoli.

PREJEMNICA ŠTEVILNIH NAGRAD IN ODLIČIJ

Cvetka je produkt, ki širom sveta žanje uspehe in nagrade, Med drugim je osvojila nagrado Parent Tested Parent Approved, ki jo podeljuje skupnost PTPA. Koncept skupnosti deluje na osnovi včlanjevanja staršev, ki vsako leto brezplačno prejmejo različne produkte v zameno za njihovo odkrito mnenje o le-teh. Vključenost staršev v to skupnost in njihovi komentarji omogočajo, da je produkt realno ocenjen in preverjen na podlagi izkušenj, kar pomeni, da je osvojena nagrada toliko bolj zaslužena in vredna.

screen-shot-2017-01-09-at-10-24-04