Akcija!

Airex OLYMPIA ZELENA 200/125/3.2 cm

 443,40  342,71 z vključenim DDV

0 out of 5

BLAZINA JE DOBAVLJIVA IZKLJUČNO PO NAROČILU. ZARADI NADSTANDARDNE DIMENZIJE NI NA ZALOGI IN NAS GLEDE DOBAVE IN VEČ INFORMACIJ O BLAZINI OLIMPIA, PROSIM KONTAKTIRAJTE NA 040 836 465 ALI NA INFO@ZNANJE-NARAVE.SI.

HVALA ZA RAZUMEVANJE

vam je izdelek ali stran zanimiva in jo želite deliti? Delite dalje --->

Zakaj Airex

Airex® blazine so vzdržljive in edinstvene. V terapiji, športu in rekreaciji so poznane in cenjene kot najbolj kakovostne blazine. Izkušnje in odlična švicarska kakovost občutno vplivajo na razvoj Airex® proizvodov. Na uporabnost Airex® blazin je vplivalo tudi njihovo tesno sodelovanje z zdravniki, fizioterapevti, fitnes inštruktorji, vrhunskimi športniki in športnimi organizacijami. Inovativen, zaprto celičen material Airex® blazin je plod dolgoletnih izkušenj. Ekstremno vzdržljiv material je topel, mehak, blaži udrace in nudi dobro uporo. Omogoča efektivno vadbo, ki je hkrati blaga za sklepe, vezi in mišice.

Blazina Airex ima na zgornji strani posebno plast, ki preprečuje drsenje. Ima kockasto (in ne rebrasto) površino. Blazina je zato še odpornejša, njena uporaba pa varnejša. Uporablja se pri borilnih veščinah, v vrtcih, šolah in klubskih športih.

Mere: 200 X 125 X 3,2 cm

Barva: zelena

Teža: ca. 11 kg