Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Akcija

Kalijev askorbat z ribozo

 45,00 z DDV

Kalijev askorbat z ribozo je sol pridobljena z askorbinsko kislino, zlahka topna v vodi, ki se pridobiva s povezovanjem askorbinske kisline (vitamin C), D-riboze in kalijevega bikarbonata v čisti kristalni obliki.

Kalijev askorbat vstopa v celico na celični membrani, pri čemer se ne absorbira le kalij, ki je med degeneracije celice izločen, temveč pomaga pri rekonstrukciji verige genetskega sporočila. Celica tako postane veliko bolj odporna na proste radikale in druge bakterije.

  • poskrbi za prenos kisika in drugih hranil v celice
  • spodbudi celično razstrupljanje
  • poskrbi za dvig imunskega sistema

Na zalogi

Vam je izdelek všeč in bi ga želeli deliti?

Opis

Predstavitev

Kalijev askorbat z ribozo je sol, pridobljena z askorbinsko kislino, zlahka topna v vodi, ki se pridobiva s povezovanjem askorbinske kisline (vitamin C), D-riboze in kalijevega bikarbonata v čisti kristalni obliki.

Kalijev askorbat z ribozo pomaga za ponovno uravnoteženje mehanizmov, ki vodijo v degenerativne procese in deluje na krepitev imunskega sistema. Prisotnost riboze povečuje učinkovitost spojine zaradi svoje potencialne katalitične aktivnosti.

Kalijev askorbat je zelo močan antioksidant, ki ga imamo danes na voljo. Ne škoduje in se hitro absorbira.

Askorbat je sol askorbinske kisline.

Askorbinska kislina opravlja številne fiziološke funkcije v človeškem telesu. Te funkcije vključujejo sintezo kolagena , karnitina in nevrotransmiterjev.

Vitamin C skrbi za encime, ki so potrebni za sintezo kolagena in je bistvenega pomena za razvoj, ohranjanje in popravilo hrustanca, kosti, zob, krvnih žil in kože.

Skrbi za delovanje encimov, ki skrbijo za sintezo karnitina . Karnitin je bistvenega pomena za transport maščobnih kislin v mitohondrije in dvig ATP energije (celične energije).

Skrbi tudi za ostale encime, ki spodbujajo sintezo noradrenalina in dopamina, peptidnih hormonov in za metabolizem tirozina.

Askorbinska kislina je znana po svojem antioksidativnem delovanju. Na splošno krepi delovanje imunskega sistema, skrbi za preprečevanje bolezni, nevtralizira posledice stresa in krepi zdravje.

Kalij je eden najbolj razširjenih mineralov v telesu in zelo pomemben za pravilno delovanje vseh celic, tkiv in organov. Je elektrolit, mineralna sol, ki skupaj z natrijem in klorom v celicah proizvaja elektriko. Je pomemben za delovanje srca in igra ključno vlogo pri živčnih impulzih ter pri krčenju mišice.

Riboza poskrbi, da kalijev askorbat vstopi v celice na celični membrani, pri čemer se ne absorbira le kalij, ki je med degeneracije celic izločen, temveč pomaga pri rekonstrukciji verige genetskega sporočila. V celico vstopajo kisik in druga hranila, iz njih pa se izločajo toksini, težke kovine in virusi. Kalijev askorbat z ribozo spodbuja apoptozo, celično smrt, bakterijskih celic.

Celice na tak način postanejo zdrave in veliko bolj odporne na proste radikale, viruse in druge bakterije.

Kalijev askorbat nima stranskih učinkov.

Pakiranje vsebuje:

100 vrečk L-askorbinske kisline in D-riboza 15,3 g
100 vrečk kalijevega bikarbonata 30g

Izdelki so najčistejšega, popolnoma naravnega izvora.

Izdelek je zaveden na ministrstvu za zdravje, prijavljen z D. LGS 27/01/92 n.111
Patentirano E.P. N 0945075
Patented U.S. 6,416,791
Prehransko dopolnilo

Odmerjanje:
Prelijemo vsebino obeh vrečk z 20 ml vode.
Ne mešatajte s kovinsko žlico.
Počakajte, da izginejo mehurčki.
Spijte po eni minuti.

Pakirano za New Mercury Srl od:
Mirko Ely S.L.

Distribuira: New Mercury Srl

Izdelek je vključen v register prehranskih dopolnil na ministrstvu za zdravje, koda X AD 02742-Y
Prehransko dopolnilo ni namenjeno kot nadomestilo za prehrano.

Hraniti izven dosega otrok, mlajših od 3 let
Prehranski dodatek, Askorbinska kislina, Kalij in D-Riboza
Skupna neto vsebina: 45,3g
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, proč od svetlobe ali virov toplote

Sestavine:
L-askorbinska kislina (vitamin C) 150 mg
D-riboza 3 mg
Kalijev hidrogenkarbonat 300 mg

Indikacije:
Koristno pri podpori imunskega odziva telesa in kot dodatek pri intenzivni telesni in duševni dejavnosti.

Doziranje:

1 zavitek L-askorbinske kisline in D-riboze + 1 zavitek kalijevega bikarbonata, zmešamo skupaj z 20ml vode, zjutraj na tešče, 15 minut pred zajtrkom ali 45 minut pred obrokom.

Povprečna analiza:                      na 100g            na dozo
Energijska vrednost                    2,64 Kcal         0,012 Kcal
Beljakovine (Nx6,25)                 odsotne            odsotne
Ogljikovi hidrati (D-Riboza)    660mg              3mg
Maščobe                                          odsotne            odsotne
L-askorbinska kislina                 33g                     150mg
Kalij                                                   26g                     117,3mg

Raziskave s kalijevim askorbatom z ribozo je izvedla Mednarodna fundacija Valse Pantellini skupaj z ministrstvom za javno zdravje, Univerza v Parmi in Zavod za Mutagenezo in diferenciacijo CNR v Pisi.

Izdelek ni namenjen zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.

Izdelek ni namenjen zdravljenju, preprečevanju ali diagnosticiranju bolezni.
Vsa prehranska dopolnila in nasveti na tej spletni strani niso nadomestilo za medicinsko pomoč, za nasvete vašega zdravnika in ne nadomeščajo uradnega zdravljenja vašega zdravnika.
Ne opustite svojega zdravljenja vendar se o jemanju katerih koli prehranskih dodatkov vedno posvetujte s svojim zdravnikom.
Prehranska dopolnila jemljete na lastno odgovornost, zato se o njih ustrezno pozanimajte.
Proizvodi in trditve o izdelkih na tej spletni strani niso bili ocenjene s strani državnih inštitucij, niso namenjeni za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Vse informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za nasvet osebnega zdravnika ali kakšnega drugega zdravstvenega delavca.
Pred jemanjem prehranskih dopolnil se o tem vedno posvetujte s svojim zdravnikom.
Navedbe pri posameznih prehranskih dopolnilih so zgolj informativne narave in niso bile potrjene s strani evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).