Preprosto: Zdravje ; Dušan Donko, Simona Kolar Tomažič

 29,90 z DDV

0 out of 5

Priročnik za zdravje, vitalnost in mladostnost.

Priročnik za zdravje, vitalnost in mladostnost, ki bi ga morala imeti vsaka družina.

V njem so zbrani preprosti nasveti iz bogate zakladnice znanja naravne medicine za dosego in ohranitev zdravja, ki jih lahko izvaja in uporablja nekdo, ki je star 2 leti ali 100 let. Knjiga ponuja učinkovite rešitve za mnoge težave in bolezni (alergije, astmo, rak nervozo, vnetje mehurja, prehlad, gripa, bronhitis, vnetje mehurja…).

Knjiga je napisana razumljivo, mnogi pojmi, vaje in navodila so pojasnjeni z barvnimi ilustracijami in fotografijami.

Knjiga obsega 240 strani, mehka vezava, barvni tisk od znotraj in zunaj, velikost A5.

Vam je izdelek všeč onbi ga želeli deliti?

Simona Kolar Tomažič je po poklicu magistrica pravnih znanosti in licencirana terapevtka bioterapije po metodi Zdanka Domančića. Že od najstniških let se aktivno ukvarja z metafiziko, duhovnostjo in različnimi oblikami (samo)zdravljenja. Njena ustvarjalna strast je tudi pisanje. V novinarstvu se je uveljavila kot avtorica prispevkov z duhovno-metafizično vsebino. Simonino življenjsko poslanstvo je, da s primerom pokaže, da je hkrati mogoče uspešno živeti posvetno in duhovno ter da tradicionalna znanja približa modernemu svetu.

Dušan Donko je mojster daometafizike (samozdravljenja, geng šuja, baziastrologije, ji činga, branja obraza, či gonga, wudang tajčija, dao jina …) in učenec velikega mojstra Wudang kung fuja, Zou Xuandeja. V Mariboru in Ljubljani že nekaj let vodi Šolo življenja in večne mladosti. Njegovo življenjsko poslanstvo je prižiganje luči v družbi. Obuja starodavna, pozabljena znanja in ljudi opominja na naravne zakone.

simona-in-dusan