SAMOROG VODNIK ZA VSAK DAN – Avtor: Abbie Headon

 19,95 z DDV

0 out of 5

DELAJTE, POČIVAJTE IN SE IGRAJTE- KOT TO POČNEJO SAMOROGI!

Ni treba, da ste pravljično bitje, če želite izkoristiti moč samorogov. Vaše življenje lahko bolj zasije s pomočjo tega iskrivega vodnika.

Vam je izdelek všeč onbi ga želeli deliti?

Čarobni recepti za lep videz in dobro počutje.

Ob tej knjigi boste na svojih vsakdanjih poteh opazili več zvezd in mavric ter se veselili svoje čarobnosti in edinstvenosti.

Če živite na planetu Zemlja, ste gotovo opazili, da se trenutno povsod kar tre samorogov. Ta čarobna bitja so se dolga leta razposajeno igrala na mavričnih pašnikih, kamor človeška noga še ni stopila, toda zadnje čase jih vse več obiskuje naš svet, da bi nami delili radost, igrivost in veselje do vragolij.

Ta knjižica je vodnik po načinu življenja, značilnega za samoroge. V naslednjih poglavjih boste izvedeli več o njihovi filozofiji, vsakdanu, modnem slogu, moči in sanjah, na zadnji strani pa boste že pripravljeni, da se podate v svet in pomagate, da postane čarobnejši. Moč samorogov vas bo napolnila od konice bleščečega roga do konca šelestečega in svetlikajočega se repa.

Ne glede na to, ali ste že polnopraven ljubitelj samorogov ali pa popoln novinec (ki mu pravimo tudi “novorog”) v njihovem svetu, vas bo Samorogov vodnik za vsak dan poučili o vsem, kar ste si kadarkoli predstavljali – in še mnogo več – o čudovitem, veličastnem in predvsem čarobnem vesolju teh čudežnih bitij.

Avtor: Abbie Headon

Prevod: Višnja Jerman