Eterično olje: Amyris

 4,90 z DDV

0 out of 5

Sandal Amyris je zimzeleno drevo z drobnimi, belimi cvetovi. Raste v goratem predelu Haitija. Lubje rastline vsebuje smolo, prav iz te pa s parno destilacijo pridobivajo eterično olje. Sprošča in pomirja, zato se ga uporablja za lajšanje nespečnosti in stresa. Odličen je za dobro počutje. Eterično olje sandala Amyris ima sladko-balzamičen vonj

Vam je izdelek všeč onbi ga želeli deliti?

Sandal Amyris je zimzeleno drevo z drobnimi, belimi cvetovi. Raste v goratem predelu Haitija. Lubje rastline vsebuje smolo, prav iz te pa s parno destilacijo pridobivajo eterično olje. Sprošča in pomirja, zato se ga uporablja za lajšanje nespečnosti in stresa. Odličen je za dobro počutje. Eterično olje sandala Amyris ima sladko-balzamičen vonj

Poreklo

Način pridobivanja

parna destilacija lubja

Vonj

sladko-lesni balzamični vonj

Intenzivnost vonja

3/3

Nota vonja

1/3

Volumen

10 ml

Sestava (INCI)

amyris balsamifera bark oil (*naravna sestavina eteričnega olja)