Placeholder

Prijatelj jeter in žolča

 4,20

0 out of 5

Zeliščna mešanica je priporočljiva vsem, ki imajo težave z jetri, povečanim holesterolom, težave z ožiljem, neredno prebavo, imajo težave z žolčem. Zeliščni čaj uživajte zjutraj na tešče po požirkih eno skodelico. Je zelo grenkega okusa, vendar čaja ne sladimo. Priporočamo vsaj 1 krat letno 21 dnevno kuro, ki naj bo preventivne narave, saj bo telo razbremenila  in temeljito očistila.

Sestavine: artičoka, breza, regrat, ognjič, slezenovec, meta.
Uporaba: ščepec poparimo z 2,5 dl vode in pustimo stati 7 – 10 min.. Čaj uživamo do 2 meseca, 1 skodelico dnevno pred jedjo.
Teža: 30g

Šifra: 72. Kategoriji: / .
vam je izdelek ali stran zanimiva in jo želite deliti? Delite dalje --->

Vsa prehranska dopolnila in nesveti v naši spletni trgovini, niso nadomestilo za medicinsko pomoč, za nasvete vašega zdravnika in ne nadomeščajo uradnega zdravljenja vašega zdravnika. Ne opustite svojega zdravljenja, vendar se o jemanju katerih koli prehranskih dodatkov vedno posvetujte s svojim zdravnikom. Prehranska dopolnila jemljete na lastno odgovornost, zato se o njih ustrezno pozanimajte. Proizvodi in trditve o izdelkih na tej spletni strani niso bili ocenjene s strani državnih inštitucij, niso namenjeni za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Vse informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za nasvet osebnega zdravnika ali kakšnega drugega zdravstvenega delavca.