PREDAVANJE: BITI I IMATI – PROMJENOM VIBRACIJE DO FINANCIJSKE SLOBODE; ANA BUČEVIć – LJUBLJANA. *ZA PODROBNOSTI DOGODKA IN POSTOPKA PLAČILA SI OBVEZNO PREBERITE OPIS!

 40,00

0 out of 5

DOKLER JE VIDNA KOŠARICA SO VSTOPNICE NA VOLJO!

V KOLIKOR STE V KOŠARICO VRGLI VEČJE ŠTEVILO VSTOPNIC, KOT JIH JE NA VOLJO, VAM SISTEM NE BO DOPUŠČAL ZAKLJUČKA, ZATO ZMANJŠATE KOLIČINO DOKLER VAS NE SPUSTI DALJE DO ZAKLJUČKA!

Ni na zalogi

vam je izdelek ali stran zanimiva in jo želite deliti? Delite dalje --->

POMEMBNO:

V kolikor po plačilu ne boste prejeli našega e-sporočila, vas prosimo, da pregledate vašo nezaželeno pošto, ker je lahko sporočilo romalo v koš, ste morda vnesli napačen e-mail naslov, niste pravilno zaključili nakupa! Kontaktirajte nas na info@znanje-narave.si.

PRI PLAČILU SE OBVEZNO SKLICUJTE NA ŠTEVILKO VAŠEGA NAROČILA SI00(ŠT.NAROČILA) IN NUJNO TUDI ŠT. NAROČILA VPIŠITE V NAMEN PLAČILA!

——————————————————————————————————————————————————————————-

Spoštovani

Predevanje Ane Bučević – BITI I IMATI, bo potekalo 17.2.2019 ob 17.00 v AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana – Slovenija.

Predavanje bo potekalo od 17.00 do 19.00 ure!

Vstop bo mogoč z RAČUNOM in UNIKATNO QR KODO, ki ju obvezno prinesite s seboj! Prejeli ju boste na vaš e-mail po prejetem plačilu, zato skrbno preverite, če ste e-mail napisali pravilno!

  • Karte nimajo sedežnega reda, zato pridite pravočasno in si zagotovite željene sedeže.

Prosimo vas, da se zaradi zagotavljanja tekočega in hitrejšega vstopa na dogodek, s predhodno PLAČANIM RAČUNOM in UNIKATNO QR KODO, zglasite, najkasneje 30 min pred začetkom predavanja. Vstop bo mogoč od 16.00 do 16.45 ure!

V kolikor po plačilu ne boste prejeli našega e-sporočila, vas prosimo, da pregledate vašo nezaželeno pošto, ker je lahko sporočilo romalo v koš ali nas kontaktirajte na info@znanje-narave.si.

PRI PLAČILU SE OBVEZNO SKLICUJTE NA ŠTEVILKO VAŠEGA NAROČILA SI00(ŠT.NAROČILA) IN ŠT. NAROČILA PRAV TAKO VPIŠITE V NAMEN PLAČILA, TEGA NIKAKOR NE POZABITE V KOLIKOR ZA VAS PLAČUJE DRUGA OSEBA!

VAŠA PLAČILA PRIČAKUJEMO NAJKASNEJE TRETJI DELAVNI DAN OZIROMA 72 UR OD NAROČILA, DRUGAČE GREDO VSTOPNICE NAZAJ V PRODAJO!

PREDAVANJE BO POTEKALO V HRVAŠKEM JEZIKU!

Hvala za razumevanje 

ROK PLAČILA

Prosimo, da naročene vstopnice, poravnate v roku 72 ur oziroma 3 delavnih dneh. V kolikor vstopnice niso poravnane do roka, se vrnejo v prodajo.

Hvala za razumevanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PREDAVANJE: BITI I IMATI – PROMJENOM VIBRACIJE DO FINANCIJSKE SLOBODE; ANA BUČEVIć – LJUBLJANA. *ZA PODROBNOSTI DOGODKA IN POSTOPKA PLAČILA SI OBVEZNO PREBERITE OPIS!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.