DELAVNICA: Kreiraj maštom, dovrši vjerom; ANA BUČEVIĆ – LJUBLJANA 28.4.2019 *ZA PODROBNOSTI DOGODKA IN POSTOPKA PLAČILA SI OBVEZNO PREBERITE OPIS!

 135,00 z vključenim DDV

0 out of 5

DOKLER JE VIDNA KOŠARICA SO VSTOPNICE NA VOLJO!

V KOLIKOR STE V KOŠARICO VRGLI VEČJE ŠTEVILO VSTOPNIC, KOT JIH JE NA VOLJO, VAM SISTEM NE BO DOPUŠČAL ZAKLJUČKA, ZATO ZMANJŠATE KOLIČINO DOKLER VAS NE SPUSTI DALJE DO ZAKLJUČKA!

Na zalogi

vam je izdelek ali stran zanimiva in jo želite deliti? Delite dalje --->

POMEMBNO:

V kolikor po plačilu ne boste prejeli našega e-sporočila, vas prosimo, da pregledate vašo nezaželeno pošto, ker je lahko sporočilo romalo v koš, ste morda vnesli napačen e-mail naslov, niste pravilno zaključili nakupa! Kontaktirajte nas na info@znanje-narave.si.

PRI PLAČILU SE OBVEZNO SKLICUJTE NA ŠTEVILKO VAŠEGA NAROČILA SI00(ŠT.NAROČILA) 

NUJNO JE TUDI, DA ŠT. NAROČILA VPIŠITE V NAMEN PLAČILA!

KER SE BLIŽA DELAVNICA, VAŠA PLAČILA PRIČAKUJEMO ŠE ISTI DAN, OZIROMA NAM POŠLJITE POTRDILO O PLAČILU NA NAŠ E MAIL INFO@ZNANJE-NARAVE.SI, NAJKASNEJE V PETEK, KER ZARADI DELAVNEGA ČASA BANK IN PRAZNIKOV, ŽAL PLAČILO NE BO VIDNO PRAVOČASNO. V KOLIKOR NE POŠLJETE POTRDILA SMATRAMO, DA SE DOGODKA NE BOSTE UDELEŽILI IN BO VAŠE NAROČILO PREKLICANO.

PO PREDHODNEM DOGOVORU JE MOŽNO ZA VSA NAROČILA NAREJENA V PETEK POPOLDNE IN SOBOTO, GOTOVINSKO PLAČILO IZVESTI NA KRAJU DOGODKA!

——————————————————————————————————————————————————————————-

Spoštovani

Delavnica Ane Bučević – Kreiraj maštom, dovrši vjerom, bo potekala v nedeljo 28,4.2.2019 ob 9.00 – 12.00 in ponovno od 16.00 – 19.00 v AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana – Slovenija.

Predavanje bo potekalo od ob 9.00 do 12.00 , vmes je odmor, in se nadaljuje od 16.00 do 19.00 ure!

  • Karte nimajo sedežnega reda, zato pridite pravočasno in si zagotovite željene sedeže.

Prosimo vas, da se zaradi zagotavljanja tekočega in hitrejšega vstopa na dogodek, s predhodno PLAČANIM RAČUNOM in UNIKATNO QR KODO, zglasite, najkasneje 30 min pred začetkom predavanja. Vstop bo mogoč od 8.00 do 8.45 ure zjutraj in ponovno od 15.00 do 15.45!

V kolikor po plačilu ne boste prejeli našega e-sporočila, vas prosimo, da pregledate vašo nezaželeno pošto, ker je lahko sporočilo romalo v koš ali nas kontaktirajte na info@znanje-narave.si.

PRI PLAČILU SE OBVEZNO SKLICUJTE NA ŠTEVILKO VAŠEGA NAROČILA SI00(ŠT.NAROČILA) IN ŠT. NAROČILA PRAV TAKO VPIŠITE V NAMEN PLAČILA. TEGA NIKAKOR NE POZABITE, V KOLIKOR ZA VAS PLAČUJE DRUGA OSEBA!

REZERVACIJA VSTOPNIC NI MOGOČA!

V PRIMERU, DA SE DOGODKA NE MORETE UDELEŽITI, NISTE UPRAVIČENI DO VRAČILA KUPNINE ! —-> SPLOŠNI POGOJI

DELAVNICA BO POTEKALA V HRVAŠKEM JEZIKU!

Hvala za razumevanje 

ROK PLAČILA

KER SE BLIŽA DELAVNICA, VAŠA PLAČILA PRIČAKUJEMO ŠE ISTI DAN, OZIROMA NAM POŠLJITE POTRDILO O PLAČILU NA NAŠ E MAIL INFO@ZNANJE-NARAVE.SI, NAJKASNEJE V PETEK, KER ZARADI DELAVNEGA ČASA BANK IN PRAZNIKOV, ŽAL PLAČILO NE BO VIDNO PRAVOČASNO.L V KOLIKOR NE POŠLJETE POTRDILA SMATRAMO, DA SE DOGODKA NE BOSTE UDELEŽILI IN BO VAŠE NAROČILO STORNIRANO.

Hvala za razumevanje

DELAVNI ČAS

Za vse informacije smo na vam na voljo od 9.00 do 17.00.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DELAVNICA: Kreiraj maštom, dovrši vjerom; ANA BUČEVIĆ – LJUBLJANA 28.4.2019 *ZA PODROBNOSTI DOGODKA IN POSTOPKA PLAČILA SI OBVEZNO PREBERITE OPIS!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.