OSEBNI POSVET IN SESTAVA PROGRAMA ZA BOLJŠE POČUTJE

shutterstock_73385848

Za vaše dobro počutje, po predhodnem posvetu in pogovoru pripravimo program. Glede na vaš slog življenja, prilagodimo izbiro superživil. Pri izbiri, si pomagamo z diagnostiko obraza, po kitajski tradicionalni medicini, ter za vas izberemo, kar se da najboljše. Vključimo lahko tudi eterična oja za boljše počutje, in tudi ostale prehranske dodatke, ki bi vam izboljšali kvaliteto življenja. V sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki iz področja zdravega, ter naravnega načina življenja, bomo za vas odlično poskrbeli.


etericna-oljaPogovor in posvet, v kombinaciji z zdravim načinom življenja, lahko naredita velik premik v vašem življenju. Prvi korak je že narejen, saj razmišljate o tem, kako bi si izboljšali kvaliteto življenja. Ne pustite, da vas stari vzorci ovirajo pri napredku. Vse kar čutite, razmišljate, uživate ustvarja vaš svet, zato je pomembno, da pazite na vse občutke in vzorce, ki jih imate in začnete delati spremembe, spremembe na bolje. Velikokrat se pokaže rek, ki mi je blizu “SPREMENITE SE IN SPREMENIL SE BO SVET”.  

Eterična olja vam lahko pomagajo, psihično, kot tudi fizično.

superzivila

“Superživila”, pa naj bodo iz eksotičnih dežel ali pa kar iz domačega vrta, saj nam tako rekoč rastejo pred nosom, nam lahko pomagajo za splošno dobro počutje. Polno super živil imamo, tudi v naši neposredni bližini, izkoristimo kar nam narava ponuja na dlani. Živimo in dihajmo z njo, skrbimo za njo in vrnila nam bo pomnoženo.


 zeliscni-caji

Ob prijetnem klepetu in dobrem čaju, se lahko “reši” veliko težav.

Ustanoviteljica in voditeljica centra ‘Znanje iz narave – SOWELU’

Bojana Z. Mesec prehranska-dopolnila