10-2Moje misli o bioenergiji

Bionergija – je del nas, pa vseeno ji pogosto ne posvečamo dovolj pozornosti. To je življenjska energija in ko ni v ravnovesju, se čez čas pokaže, kot bolezen. Telo nas dolgo časa opozarja, vendar mu premalokrat dodelimo dovolj pozornosti in ko pokaže že na fizičnem telesu, smo prekoračili tisto mejo, ki jo sedaj občutimo kot bolezen. Bioterapija je tehnika uporabe bioenergije pri zdravljenju, pri katerem kot terapevt uporabljam bioenergijio iz narave, ki je že tako del nas. Je del nas vseh. Že od nekdaj. Bioenergijo uporabljamo, morda celo v primerih, tako zelo domačih, da jim ne namenimo pozornosti, pa vendar je tam. Ko mame poljubijo otroku boleče mesto, ko se dotaknemo in pridržimo, ko se udarimo, še žival pogosto liže boleče mesto svojemu lastniku. Pa ste kdaj pomislili zakaj vse to počnemo in od kje imamo to “znanje”. Vse to je bioenergija.

Kolikokrat zasledim, da so naše misli manifestirajo in to se lahko kaže kot bolezen. Kako potrpežljivo je naše telo, da zmore vse naše misli skozi življenje, tako dolgo kazati, ne da opazimo to pri sebi. Bioenergija ter seminarji, ki sem jih obiskovala, so meni odprli novo vedenje, oziroma so zbudili to staro vedenje, ki je globoko v nas samih in ko enkrat slišiš in doživiš in vidiš rezlutat nas samih, kaj zmoremo, je enostavno neprecenljivo. Vsi mi imamo svojo zgodbo, svojo pot, ki jo eni težje, drugi lažje prehodimo, vsi dobimo v življenje izzive, samo od nas samih pa je odvisno, kako se jih bomo lotili. Moja izkušnja je samo moja in ta me je pripeljala do tukaj, kjer sem sedaj. Želim pomagati, želim da se počutite bolje. Želim vam s svojim znanjem približati vedenje o bioenergiji, to pa lahko samo tako, da si pustite z bioenergijo tudi pomagati.

S spoštovanjem
Bojana Zmazek Mesec

Potek terapij:

Priporočljivi so štirje zaporedni obiski s presledki med sklopi terapij, če je več sklopov potrebnih (odvisno od posamezne situacije). Vse je odvisno od posameznika, ter poteka same terapije. Terapije se ne obračunavajo in ni v naprej določenega cenika. V kolikor je stranka zadovoljna s svojim počutjem in samim napredkom med terapijami, po želji in zmožnosti pusti prostovoljni prispevek šele po končanem sklopu terpaij. Tako je terapija dostopna vsem, ker moj namen je pomagati, pomoči potrebnim.

Terapija in metoda sta povsem naravni, neboleči, ter vsak terpaijo doživlja drugače. Nekateri občutijo različne občutke, kot naprimer, toploto, mravljince, hlad itd. V času obravnave, osebe pogosto občutijo, prijeten, sproščen občutek, poleg tega ko si vzamejo čas samo zase. Terapije imajo od vsakega posameznika različno učinkovitost. Tudi čas trajanja terapije, je od primera do primera različen, glede na potrebe in seveda sameega stanja bolezni.

Nekaj misli iz knjige mojega učitelja, Modrosti Zdenka Domančića – Učbenik za življenje, knjigo lahko kupite tudi s klikom na katerokoli spodaj prikazano misel!

221-4192123

Iz knjige Učbenik za Življenje.

.

.