Screen Shot 2015-03-06 at 06.47.14Screen Shot 2015-03-06 at 06.47.05

MTVSS™ (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja)

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 131-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj.

MTVSS™ (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najstarejših in najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousness-a. Tako kot ostali Accessovi telesni procesi je tudi ta zelo nežen in zahteva samo nežen dotik vaše roke, brez pritiska. Med izvajanjem procesa se sproža v telesu struktura MTVSS™, ki je skupek okoli tridesetih različnih energij, ki se sprožajo v telesu med njegovim izvajanjem in omogočajo, da vaše telo začne ponovno delovati na način, kot je bilo ustvarjeno.

Naše telo ima sposobnost regeneracije, vendar pa stališče, da morajo naša telesa umreti, “zaklepajo” telo v proces staranja. MTVSS™odklepa vsa mesta, kjer smo zaklenili stališče ali prisilili naše telo, da nam predstavlja določeno omejitev.

Za kaj se uporablja MTVSS™?

– Za krepitev in stimulacijo imunskega sistema,
– kot celovit telesni proces za izničenje programov, ki omejujejo nas in naše telo,
– kot način za pospešitev učinka fizične vadbe ali da telesu omogočimo večjo lahkotnost med fizično vadbo.

Uporabljamo ga tudi na posameznih organih za lajšanje zdravstvenih težav in izboljšanje delovanja:

– Metabolizma,
– dihalnega sistema,
– prebavnega sistema,
– živčnega sistema,
– dermalnega sistema,
– limfnega in hormonalnega sistema,
– reproduktivnih organov,
– okostja …

Veliko praktikov uporablja MTVSS™ za ustavljanje in spremembo težkih stanj v telesu, kot so npr. različne oblike raka, artritisi, športne poškodbe …

Načeloma se našemu telesu struktura celic obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa v tem obdobju spremeni.

Kako je lahko še boljše?

TELESNI PROCES ACCESS BARS IZVAJA

BOJANA ZMAZEK MESEC