Screen Shot 2015-03-06 at 06.47.05

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 131-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj.

Vabljeni na tretma telesnega procesa biomimetrične mimikrije poti, ter resničnosti drugih ljudi, ki spreminja tista mesta, kjer smo svoja življenja in svoja telesa kreirali z oponašanjem drugih, namesto s svojo izbiro.

Biomimetrika je tisto, kar zaklepate v svoje telo takrat, ko poskušate posnemati ali razumeti druge. Je naravna sposobnost telesa, da bi se prilagodil ostalemu svetu. Posnemate poti in stališča drugih v želji razumeti jih z razumskega ali energetskega stališča. To zahteva, da v svoje telo zaklenete podobnosti z namenom, da bi imeli jasnost z vašega stališča glede na najihovo. Biomimetrika je način, kako poskušate locirati sebe v prostoru drugega. Zelo je podobno razmerju in poskušanju ujemanja z vašim partnerjem ali s starši v otroštvu.

Kako je lahko še boljše?

TELESNI PROCES ACCESS BARS IZVAJA

BOJANA ZMAZEK MESEC