Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Kakšno zgodbo želite napisati?

Kakšno zgodbo želite napisati?

Zbudila sem se v običajno jutro, kot vsako do sedaj. Pa vseeno ni bilo tako običajno. Ob pitju prve jutranje kave, sem naletela na filmček, ki me je za dobro jutro zbudil bolj, kot bi me vedro mrzle vode. Filmček, ki ga je vredno pogledati in upam, da bo dotaknil vsakega posebej, globoko v srce.

Nebi mogla bolje opisati razlog in smisel vsega tega, kar sem se lotila z ZNANJEM IZ NARAVE, kot je strnjeno v teh nekaj minut. Vem, da zmoremo in vem, da nas je ogromno, ki nam ni vseeno, le zbuditi se morajo še vsi ostali. Koliko časa si bomo zatiskali oči in si govorili, da se tako in tako ne da nič narediti? Lažje si je pokriti oči, kot pa narediti korak. Če bi vsak naredil korak, bi se spremembe začele dogajati, domine podirati ena za drugo. Vsak je gospodar svojega življenja in kako ga bomo živeli, lahko odločamo le sami in nihče drug. Ni nam potrebno imeti eno izmed “izgubljenih” vlog v tem filmu, imejmo svojo vlogo in jo odigrajmo z največjo strastjo, veseljem do življenja.

Pošljite povezavo dalje, naj se širi, naj se deli in nas zbudi iz globokega spanca, ker bomo v nasprotnem primeru, prespali življenje, ali še huje ga uničili sebi in vsem za nami.

Skupaj lahko spreminjamo svet!

BODIMO SPREMEMBA, KI JO ŽELIMO VIDETI V SVETU.

Ustanoviteljica in voditeljica centra ZNANJE IZ NARAVE – SOWELU

Bojana Zmazek Mesec

http://koristno.net/p/to-je-posnetek-ki-lahko-spremeni-svet

https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg#t=28Screen Shot 2015-02-23 at 07.06.52