Izdelki v akciji

Vaša nakupovalna košarica

Kontaktirajte nas

Košarica
 0,00
Ali resnično “ljubite z odprtimi očmi” ?

Ali resnično “ljubite z odprtimi očmi” ?

Ničkolikokrat se v življenju vprašam, kako lahko pozabljamo na bližnje, kako pazimo, da ne prizadanemo nekoga, tujca, soseda, praktično neznanca, mirno pa prizadanemo tiste najbljižje, tiste osebe, ki so smisel našega življenja, ki nam vedno stojijo ob strani, ki mirno prenašajo naše izpade, morda val napadalnih besed z visokim tonom…. Ničkolikokrat se skregamo za take malenkosti, da se jih še isti dan, ah kaj isti dan, isto uro ne spomnimo več in razmišljamo, hm kaj je že bilo? Zakaj sem že jezen / jezna?

Ah kako redki so trenutki, tisti mali sladki, ki si jih vzamemo samo zase, za partnerja, za objem brez pričakovanj…Vse to mi hodi po glavi že nekaj dni. Praktično čez noč se mi je porodila ideja, kako približati te male trenutke ali vsaj opomniti nazaj, da obstajajo. Kako lepo je, ko si vzamemo čas zase in med izdelavo daril, ki jih skoraj več nihče ne naredi sam, temeč kupi v prvi trgovini. Darilo, ki nima osebne note, ki je splošno, za množico izbranih ljudi, ki bodo posegli po ravno tem izdelku. Da ko kopujemo, resnično mislimo na osebo, ki jo bomo obdarili… Ah, kako hiter in preprosto, instant je postal svet.

Po razmisleku, kaj je meni blizu, kje sem se našla, kaj mi je odprlo oči, katera drobna pozornost mi pomeni, s katero drobno pozornostjo bom dotaknila srce ljubljene osebe, vse to sem združila v ustvarjalnico za našo dušo, z upanjem, da prebudimo tiste potlačene misli, ki nimajo časa da bi dozorele, kaj šele da bi jih izrekli na glas. Ker nimamo več časa, nimamo več časa brati knjigo, držati knjige v roki, a veste tiste, ki dišijo po papirju, ne tiste elektronske, tiste ko obrneš list in ga spodviješ in ob knjigi zaspiš in ti jo mož odmakne, ker si zaspala ob prižgani luči ;).

Življenje nam bo pobegnilo pred očmi. Se še znamo ustaviti, si pogledati v oči, si povedati na glas svoja čustva? Ali pa nas bo vse skupaj prehitelo in bomo, pregoreli. Še znamo uporabiti svoja čutila, uživati v malenkostih, v tistih malih “cukrčkih”, ki nam bogatijo življenje, naše redke, proste trenutke? Vsi vemo, koliko truda je potrebno vložiti, v bistvo, v tako zelo nujne in enostavne stvari, kot je ljubezen.

Smo žene, smo partnerke, smo mame, smo ŽENSKE, so možje, partnerji, očetje in so MOŠKI. Kje v vsem življenskem kaosu smo se izgubili? Zato vemo, kaj rabite vi, vaše partnerke / partnerji, mame ali pa kdorkoli, kateremu želite izkazati pozornost. Za vas smo pripravili INOVATIVNO ustvarjalnico ravno teh “cukerčkov”. Naredili smo večer ustvarjanja in pogovora, pogovarjali se bomo o čustvih, pogovarjali se bomo o knjigah, o vsem, kar vam morda leži na duši, morda se boste le sprostili v božanski kombinaciji vonjev, ki jih bomo pripravili za vas. Naredili bomo 4 čudovite izdelke in to kar “konkretne”, ki jih boste lahko uporabili s svojim ljubljenim ali pa jih podarili tistemu, ki menite, da jih potrebuje. Izdelki bodo naravnost čudoviti, zato vam ne izdamo več kot to ;). Izdelki bodo omamno dišeči, z naravnimi sestavinami in eteričnimi olji, poigrali se bomo s sladkobo in vonji znanimi kot afrodizijak, enostavno odplavali bomo v svet ljubezni, do sebe in vseh okoli nas.

Imejte se radi <3

Bojana Zmazek Mesec

 

ljubite z odprtimi očmi